Страши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че контузията на Леонардо Бонучи

...
Страши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че контузията на Леонардо Бонучи
Коментари Харесай

Алегри за контузените в отбора и Шампионска лига

Страши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че травмата на Леонардо Бонучи е по-лека от първичните упования. Бранителят получи контузия при успеха с 2:1 против Лацио в Рим в края на предходната седмица.
 Тифозите на Ювентус имат нова фаворитка
Специалистът от Ливорно разяснява обстановката с контузените в тима. “Миралем Пянич и Сами Кедира са възобновени, Марио Манджукич и Хуан Куадрадо може би също ще са подготвени. Андреа Бардзали и Леонардо Бонучи са навън, макар че травмата на Лео надалеч не е толкоз сериозна, колкото чакахме ”, показа Алегри на конференцията си преди утрешния мач с Аталанта в Бергамо от 1/4-финалите на шампионата за Купата на Италия.

51-годишният наставник добави, че новото попълнение Мартин Касерес също има възможност да попадне в групата за мача. “В отбрана ще започват Джорджо Киелини, Даниеле Ругани и Жоао Кансело, само че за ляв бек не съм решил. За останалите постове ще взема решения, които ще бъдат обвързани и идния ни мач в събота срещу Парма ”, изясни още Алегри, добавяйки, че на вратата на следващия ден ще застане Войчех Шчесни, а против " дуковете " - Матия Перин.

Днес ще беседвам с Кристиано Роналдо, който във връзка с физическата форма е отличен през целия сезон, а тази седмица е значима за нас.

Спечелването на Шампионската лига е наша цел, само че би трябвало да играем добре и да имаме малко шанс. В Серия “А ” имаш 38 мача и можеш да си позволиш някоя неточност, само че на следващия ден не можем да допуснем такава. Същото важи и за Шампионската лига ”, разяснява още Алегри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР